За нас

Frame (1)

16.02.2022

Име на испит

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.


Повеќе


Пријави се

За нас

ЛингваЛинк е реномирано и водечко училиште за јазици во Скопје, Македонија кое нуди професионална јазична обука за сите возрасти и степени.

Со избoрот на ЛингваЛинк ќе го направите најдоброто нешто за себе!Како еден од најголемите јазични центри во Македонија, ЛингваЛинк нуди голем избор на општи и специјализирани курсеви за сите возрасти и нивоа одредени според Заедничката европска референтна рамка за јазици (CEFR). Јазичните курсеви се интерактивни, разновидни и стимулативни според највисоките светски стандарди. Без разлика дали го изучувате јазикот од професионални, академски или практични причини, ЛингваЛинк ќе Ви помогне да го направите вистинскиот избор.

 


Факт 1

Нашиот наставен кадар е искусен, динамичен и ги прави часовите интересни, интерактивни и ефикасни.

Факт 2

Нашиот наставен кадар е искусен, динамичен и ги прави часовите интересни, интерактивни и ефикасни.

Факт 3

Нашиот наставен кадар е искусен, динамичен и ги прави часовите интересни, интерактивни и ефикасни.

Факт 4

Нашиот наставен кадар е искусен, динамичен и ги прави часовите интересни, интерактивни и ефикасни.

Популарни курсеви

Англиски јазик

Нашиот наставен кадар е искусен, динамичен и ги прави часовите интересни, интерактивни и ефикасни.


Повеќе

Италијански јазик

Нашиот наставен кадар е искусен, динамичен и ги прави часовите интересни, интерактивни и ефикасни.


Повеќе

Француски јазик

Нашиот наставен кадар е искусен, динамичен и ги прави часовите интересни, интерактивни и ефикасни.


Повеќе

Германски јазик

Нашиот наставен кадар е искусен, динамичен и ги прави часовите интересни, интерактивни и ефикасни.


Повеќе

Испити

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B#3B506B

Подготовка за испити


Повеќе

Администрирање за испити


Повеќе

Add Your Heading Text Here

john-schnobrich-2FPjlAyMQTA-unsplash 1
image 44
jeswin-thomas-guLAk5gqj-Y-unsplash 2
alissa-de-leva-bZ_RkRKE0Po-unsplash 1