TOEFL iBT
(Test of English as a Foreign Language Internet based Test)

Подготвителниот курс TEOFL iBT опфаќа запознавање со форматот на испитот и усвојување на стратегии за успешно полагање на сите четири дела (читање,слушање,пишување и зборување).
Цената на курсот е 13 500 денари. Во цената е вклучен дијагностички тест што чини 1 500 денари.