News

Доделување на сертификатите од Кембриџ

Friday, October 8, 2010

Честитки за сите што ги положија испитите на Кембриџ! 

Ги покануваме сите наши кандидати кои успешно го положиле испитот на 15 Октомври во 19 и 30 да дојдат на доделувањето на серификатите. Ве очекуваме! 


Enrolments

Location of LinguaLink