News

УПИСИ 2019/2020

Friday, August 16, 2019

Уписите за учебната 2019/2020 година почнуваат на 02.09.2018. Запишете се на еден од нашите курсеви или потврдете го вашето присуство во постоечките групи по телефон, електронска пошта или на фејсбук.

Ве очекуваме!


Enrolments

Location of LinguaLink