УПИСИ

 

На следниот линк може да се пријавите за некој од нашите курсеви онлајн пријава

https://forms.gle/4YU9yEkBn8ckeTLS7

Уписите за курсевите за деца и средношколци се на почетокот од септември. Овие курсеви се годишни.

Уписите за курсевите за возрасни се на почетокот од септември и во јануари. Овие курсеви се семестрални.

Уписите за курсевите за меѓународно признати дипломи се отворени во текот на целата година.

 
 
Со задоволство Ве информираме дека уписите
 
за пролетниот семестар за учебната 2020/21 год.
 
се од 20.01.2021 до 04.02.2021.
 
 
 
Училииштето е отворено
 
вторник/четврток 13.00 до 19.00 часот
 
петок 09.00-15.00


 

Уписи

Вести

Локацијата на ЛингваЛинк