News

 • Наставата започнува!

  9/18/2019

  Наставата започнува денес,18.09.2019!
  Ве очекуваме!
  more »


 • ENROLMENTS 2019/2020

  8/23/2019

  The enrolments for the academic year 2019/2020start on September, 2nd and end on September, 17th Lessons start on September, 18th. more »


 • УПИСИ 2019/2020

  8/16/2019

  Уписите за учебната 2019/2020 година почнуваат на 02.09.2018. more »


 • Ongoing Enrollments for the Spring Semestre

  1/25/2019

  The enrollments for the spring semestre are ongoing! more »


 • Уписи за пролетен семестар

  1/25/2019

  Уписите за пролетниот семестар се во тек! more »


 • Важно известување!

  1/20/2019

  Детските и средношколските групи почнуваат со настава на 23 јануари! more »


 • Winter Holidays

  12/24/2018

  The winter holidays begin December,28th 2018 and end on January, 21st 2019 more »


 • Зимски распуст

  12/24/2018

  Зимскиот распуст започнува на 28 декември 2018 и трае до 21 јануари 2019. more »


 • Enrolments 2018/2019

  9/3/2018

  The enrolments for the academic year 2018/2019 start on September, 3rd 2018! more »


Предходни123Следни

Enrolments

News

Location of LinguaLink