Вести

 • End of the School Year

  06.06.2017

  The school year has ended. Enrollments for the following school year begin 1st September 2017 and lessons start 20th September 2017. Enjoy the summer! повеќе »


 • Крај на учебната година

  06.06.2017

  Учебната година заврши. Уписите за следната учебна година почнуваат на 01.09.2017, а со настава почнуваме на 20.09.2017.Имајте убаво лето! повеќе »


 • Happy Holidays!

  26.12.2016

  We wish you Happy Holidays and a joyful 2017! Winter holiday begins on 02.01.2017 and lessons recommence on 23.01.2017. повеќе »


 • Среќни празници и информации за зимски распуст

  26.12.2016

  Зимскиот распуст почнува на 02.01.2017, а со настава почнуваме на 23.01.2017.
  Ви посакуваме среќни празници и многу убави моменти во Новата Година.
  повеќе »


 • Summer Holiday and the Begining of the Autumn Semestre

  27.06.2016

  At the end of another school year, let us inform you that the summer holiday begins on 4th of July. The enrollments for the following academic year are from 1st Septembre and the autumn semestre starts on 19th Septembre. повеќе »


 • Летен распуст и почеток на нова учебна година

  27.06.2016

  Учебната година заврши. Летниот распуст започнува на 4-ти јули. Уписите за следната учебна година почнуваат на 1-ви септември 2016, а со настава започнуваме на 19-ти септември. повеќе »


 • Датуми и цени за испитите telc

  13.04.2016

  Истакнати се датумите и цените за испитите telc. повеќе »


 • Лиценца за јазичните испити telc

  18.02.2016

  ЛингваЛинк ја доби лиценцата за изведување на јазичните испити telc за англиски и германски јазик. повеќе »


 • First Classes for the 2015/2016 School Year

  21.09.2015

  First classes for the 2015/2016 school year begin today, 21.09.2015! повеќе »


Предходни12345678910Следни

Уписи

Вести

Локацијата на ЛингваЛинк