Вести

Регистирајте се за TestAS на 4 март 2015!

среда, 10 декември 2014

Регистрацијата за TestAS на 4 март 2015 е во тек и трае до 19 јануари 2015. Од 2015 TestAS чини 80евра.

TestAS е централен стандардизиран академски испит кој ги тестира интелектуалните способности на потенцијалните студенти кои сакаат да се образуваат на универзитетите во Германија и е отворен за сите старосни групи.
Испитот може да се полага на германски и англиски јазик.

Повеќе информации може да добиете на официјалната страна на TestAS www.testas.de или во просториите на ЛингваЛинк.


Уписи

Вести

Локацијата на ЛингваЛинк