Вести

УПИСИ 2019/2020

петок, 16 август 2019

Уписите за учебната 2019/2020 година почнуваат на 03.09.2018. Запишете се на еден од нашите курсеви или потврдете го вашето присуство во постоечките групи по телефон, електронска пошта или на фејсбук.

Ве очекуваме!


Уписи

Вести

Локацијата на ЛингваЛинк