Вести

Важно известување!

недела, 20 јануари 2019

Почитувани слушатели,
Според итната одлука на владата зимскиот распуст се продолжува за 2 дена и второто полугодие ќе започне на 23 јануари. ЛингваЛинк ја следи оваа препорака и затоа детските и средношколските групи наместо на 21 јануари, како што беше предвидено, ќе започнат со настава на 23 јануари. Ова не важи за возрасните групи. Возрасните групи продолжуваат со настава од утре, 21 јануари.
Ви благодариме на разбирањето.
Ваши ЛингваЛинк

Уписи

Вести

Локацијата на ЛингваЛинк