Вести

Зимски распуст

понеделник, 24 декември 2018

Драги слушатели,

Зимскиот распуст се наближува и би сакале да ве известиме дека наставата за 2018 година завршува на 27 декември. Детските и средношколските групи со настава почнуваат на 21 јануари 2019г.

Се гледаме во јануари, а остануваме во контакт преку нашата мејл адреса и фејсбук страна. Ви посакуваме весели празници и добар одмор за зимскиот распуст.

Ваши,

Тимот на ЛингваЛинк


Уписи

Вести

Локацијата на ЛингваЛинк