Вести

УПИСИ 2018/2019

понеделник, 03 септември 2018

Уписите за учебната 2018/2019 година почнуваат на 03.09.2018 и траат до 18.09.2018. Со настава почнуваме на 19.09.2018. Запишете се на еден од нашите курсеви или потврдете го вашето присуство во постоечките групи по телефон, електронска пошта или на фејсбук.

Ве очекуваме!


Уписи

Вести

Локацијата на ЛингваЛинк