Вести

Крај на учебната година

вторник, 06 јуни 2017

Драги наши,

На крајот на уште една успешна година за вас и за нас, би сакале да ве потсетиме дека уписот за новиот есенски семестар почнува на 01.09.2017, а со настава почнуваме на 20.09.2017.

ЛингваЛинк ќе биде отворено до 07.07.2017  со скратено работно време. До 30.06.2017 од 9:00 до 20:00, а од 01.07 до 07.07.2017 од 9:00 до 15:00.

Ви посакуваме долго топло лето исполнето со многу уживање!


Уписи

Вести

Локацијата на ЛингваЛинк