Вести

Среќни празници и информации за зимски распуст

понеделник, 26 декември 2016

Почитувани,

Би сакале да ве известиме дека зимскиот распуст почнува на 02.01.2017, а со настава почнуваме на 23.01.2017. За дополнителни информации контактирајте нîна е-пошта info@lingualink.com.mk, на Фејсбук www.facebook.com/LinguaLink 

Ви посакуваме среќни празници и многу убави моменти во Новата Година.

Тимот на ЛингваЛинк

 


Уписи

Вести

Локацијата на ЛингваЛинк