Вести

Летен распуст и почеток на нова учебна година

понеделник, 27 јуни 2016

Драги наши,

Учебната година заврши. Летниот распуст започнува на 4-ти јули. Уписите за следната учебна година почнуваат на 1-ви септември 2016, а со настава започнуваме на 19-ти септември.
Ви посакуваме убаво лето и се гледаме во септември!

Ваши,
ЛингваЛинк


Уписи

Вести

Локацијата на ЛингваЛинк