Вести

Лиценца за јазичните испити telc

четврток, 18 февруари 2016

Лиценца за јазичните испити telc 

ЛингваЛинк ја доби лиценцата за изведување на јазичните испити telc за англиски и германски јазик. Овие испити се познати ширум светот и се признати како јазична потврда од многу работодавачи, медицински установи, училишта, универзитети и се користат и за миграциски цели. 


Уписи

Вести

Локацијата на ЛингваЛинк