Вести

Распуст и почеток на пролетен семестар

среда, 17 декември 2014

Наставата во нашето училиште за овој семестар завршува на 26.12.2014. Редовните детски, гимназиски и возрасни групи со настава повторно започнуваат на 22.01.2015. Слушателите кои посетуваат интензивни курсеви со настава започнуваат на 12.01.2015.

Ви посакуваме среќни празници и сé најубаво во годината што следи!


Уписи

Вести

Локацијата на ЛингваЛинк