ВИКЕНД КУРСЕВИ


Aко слушателите немаат време во текот на неделата, ЛингваЛинк организира курсеви во петоците и саботите. Термините се флексибилни. Викенд курсевите се со различно времетраење и различен број на 40-минутни часови.

ЛингваЛинк Ви ги нуди следниве викенд курсеви:

  • Курс по граматика (англиски и германски)
  • Курс по комуникација
  • Курс по конверзација
  • Презентирање на англиски јазик
  • Курс за освежување на англискиот јазик
Уписи

Вести

Локацијата на ЛингваЛинк