ВИКЕНД КУРСЕВИ


Ако слушателите немаат време во текот на неделата, ЛингваЛинк организира курсеви во петоците и саботите. Термините се флексибилни. Викенд курсевите се со различно времетраење и различен број на 40-минутни часови.

ЛингваЛинк ви го нуди Курс по германска граматика како викенд курс.

Уписи

Вести

Локацијата на ЛингваЛинк