АЛБАНСКИ-КУРСЕВИ ЗА СРЕДНОШКОЛЦИ И ЗА ВОЗРАСНИ

 

НИВО A1-А2

Овие курсеви се одвиваат во две нивоа. Секое од нивоата е со времетраење од една учебна година, а часовите се одвиваат двапати неделно. Овие интензивни курсеви се на основното јазично ниво (А1/A2). Учебниците и материјалите што се користат во рамките на курсот се светски познати и покажуваат одлични резултати. Главниот акцент е на комуникативните и интегрирани вештини кои им овозможуваат на слушателите да го користат јазикот со голема сигурност.

Уписи

Вести

Локацијата на ЛингваЛинк