Пријавување


Доколку сакате да се информирате или пријавите, Ве молиме контактирајте нè по телефон 
3 225 – 755, 3 222 189,
070/21 21 29, 075/32 88 55, 078/32 88 66

по електронска пошта
 
или едноставно дојдете во просториите на ЛингваЛинк на улица Васил Ѓоргов 33, Скопје.


Уписи

Вести

Локацијата на ЛингваЛинк