ИСПИТИ


Благодарение на својот континуиран и професионален ангажман во областа на подучувањето на странските јазици, ЛингваЛинк стана испитен центар за администрирање на неколку реномирани меѓународно признати испити во Македонија.

  • Подготовка за испити
  • Администрирање на испити
Уписи

Вести

Локацијата на ЛингваЛинк