УПИСИ

 

На следниот линк може да се пријавите за некој од нашите курсеви онлајн пријава

https://forms.gle/4YU9yEkBn8ckeTLS7

Уписите за курсевите за деца и средношколци се на почетокот од септември. Овие курсеви се годишни.

Уписите за курсевите за возрасни се на почетокот од септември и во јануари. Овие курсеви се семестрални.

Уписите за курсевите за меѓународно признати дипломи се отворени во текот на целата година.

 
 
Со задоволство Ве информираме дека уписите
 
за есенскиот семестар за учебната 2021/22 год.
 
се од 01.09.2021 до 17.09.2021.
 
 
 
Училииштето е отворено
 понеделник-четврток 10.00-20.00
петок 09.00-15.00


 

Уписи

Вести

Локацијата на ЛингваЛинк