Формулар за telc испити


Кликнете на линкот за да го пополните формуларот за пријавување за telc испит(и)

онлајн пријава

Курсеви за деца

ЛингваЛинк организира курсеви за деца од претшколска возраст, ученици од основното училиште  и средношколци. Пријавете се на следниот линк https://forms.gle/WLY1SEUWvxHow4TP8
повеќе

Курсеви за возрасни

ЛингваЛинк организира општи курсеви за возрасни слушатели  кои водат од основно до компетентно јазично ниво.Пријавете се на следниот линк https://forms.gle/WLY1SEUWvxHow4TP8
повеќе

За ЛингваЛинк

 
ЛингваЛинк е реномирано и водечко училиште за јазици во Скопје, Македонија.
Основано е во 2002 година и нуди професионална јазична обука за сите возрасти и степени.
прочитај повеќе

АДМИНИСТРИРАЊЕ НА ИСПИТИ - TOEFL iBT

Благодарение на повеќегодишното успешно работење, квалитетот и одржливоста на високите стандарди и професионализмот, ЛингваЛинк е првиот центар кој доби лиценца за администрирање на TOEFL iBT.

прочитај повеќе

Лиценциран центар за telc

Со задоволство сакаме да Ве известиме дека ЛингваЛинк е лиценциран центар за јазичните испити telc,  јазична потврда призната од многу работодавачи, медицински установи, универзитети, а се користат и за миграциски цели.
прочитај повеќе


Уписи

Вести

Локацијата на ЛингваЛинк